Sākot ar 2014. gadu..

Sakarā ar valūtas maiņu, turpmāk pamanīsiet, ka cenas ir mainījušās - vietām cenas samazinātas, vietām pieaugušas.  Taču būs daudz dažādu jaunumu. 

1.) Ja veiksiet pilnu skropstu pieaudzēšanu, tagad Jums ne tikai būs bez maksas krāsainie (swarovski, akrila) akmentiņi, krāsainās skropstas, bet arī skropstu krāsošana, gēlveida spilventiņš (ja būs nepieciešams).
2.) Patstāvīgajiem klientiem, kuri veic pilnu skropstu pieaudzēšanu būs īpašas akcijas, kas nodrošinās tādu cenu, kāds būs apmeklējums. Jo intensīvāk apmeklēsiet, jo mazāk maksāsiet! 
3.) Vēl aizvien ūdeļu un zīda skropstas vienādā cenā.

Tagad Jums nedaudz paskaidrošu kāpēc vietām cenas ir pieaugušas:
  • izmantoju kvalitatīvus un pārbaudītus materiālus;
  • krāsainās skropstas un akmentiņi, kā arī gēlveida spilventiņi un skropstu ķīmiskā krāsošana (ja nepieciešams) bez maksas;
  • apgūstu zināšanas arī plašāk kosmetoloģijas jomā, tādēļ spēju dermatoloģiski izskaidrot visus notiekošos procesus, to ietekmi, iespējamām kontrindikācijām. Un varu Jūs konsultēt arī dažādos citos ar kosmetoloģiju saistītos jautājumos;
  • vairāk kā 3 gadu pieredze skropstu pieaudzēšanā;
  • katram klientam individuāla pieeja, kur darbs tiek veikts rūpīgi, akurāti;
  • nepārtraukti attīstos skropstu pieaudzēšanas veidos, pakalpojumos, materiālos;
  • katrai klientei dāvaniņa, kas noderēs mākslīgo skropstu kopšanā.

Skatoties kopumā, manuprāt, cenas ir pat ļoti draudzīgas un adekvātas. ☺ 
Pateicos par jau esošo un turpmāko sadarbību. Paldies par sniegto atbalstu, kas dod man stimulu darīt to, kas man patīk, ar lielāku jaudu un jauniem izaicinājumiem. 

Lai arī turpmāk mums veidotos veiksmīga sadarbība! Tieši Jūsu pozitīvās emocijas pēc manis paveiktā darba ir labākais atalgojums!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru